Video divulgatiu Resistències Antimicrobianes

Video animat en l’àmbit de Resistències Antimicrobianes, dissenyat i creat per la Donna Martínez, guanyadora del concurs SAFE i estudiant de la Facultat de Farmàcia.

Infografia interactiva Resistències Antimicrobianes

Infografia interactiva en l’àmbit de Resistències Antimicrobianes, dissenyat i creat per la Clara Hernández, guanyadora del concurs SAFE i estudiant de la Facultat de Farmàcia.

Pòdcast divulgatiu Resistències Antimicrobianes

Pòdcast divulgatiu en l’àmbit de Resistències Antimicrobianes, dissenyat i creat per la Cristina Moreno, guanyadora del concurs SAFE i estudiant de la Facultat de Farmàcia.

Tríptic divulgatiu Resistències Antimicrobianes

Tríptic divulgatiu en l’àmbit de Resistències Antimicrobianes, dissenyat i creat per Lucía Martínez, guanyadora del concurs SAFE i estudiant de la Facultat de Farmàcia.

Pòster científic Resistències Antimicrobianes II

Pòster científic en l’àmbit de Resistències Antimicrobianes, dissenyat i creat per el Eloy Lozano, guanyador del concurs SAFE i estudiant de la Facultat de Farmàcia.

Pòster científic Resistències Antimicrobianes

Pòster científic en l’àmbit de Resistències Antimicrobianes, dissenyat i creat per el Francesc Sotos, guanyador del concurs SAFE i estudiant de la Facultat de Farmàcia.

Illustraciencia – Ilustra microscopía – Curso online ilustración científica
SAFE Magazine