SAFE educational Pack

Educational magazine for students and teachers of elementary and high school courses, in Antimicrobial Resistances, within the framework of the SAFE (Superbug Awareness For Education) project.

Language: english.

SAFE pack educativo

Revista educativa para estudiantes y profesorado de primaria, secundaria y Bachillerato, en Resistencias Antimicrobianas, dentro del marco del proyecto SAFE (Superbug Awareness For Education).

Idioma: castellano.

Tríptico STOP SUPERBACTERIAS: ¡Implícate!

Este tríptico ha sido diseñado por el equipo SAFE, en colaboración con el Colegio de Farmacéuticos de Barcelona, respondiendo a los resultados de la campaña de co-creación digital que pusimos en marcha el pasado Mayo 2020.

Encontrarás datos y consejos para poder ser, tú también, un agente contra la aparición de las resistencias antimicrobianas.

¡Descarga el PDF adjunto!

Brochure STOP SUPERBUGS: Get involved!

This leaflet has been designed by the SAFE team, in collaboration with the College of Pharmacists of Barcelona, as a ersult of the digital co-creation campaign launched last May 2020.

You will find data and tips to be able to become an active agent against the emergence of antimicrobial resistance.

Download the attached PDF! 

Infografía superbacterias

Infográfico creado por el equipo SAFE siguiendo los respuestas de la campaña de co-creación publicada el pasado 8 de mayo a través de la Fiesta de la Ciencia de la Universidad de Barcelona, 2020. El infográfico representa las 12 especies bacterianas prioritarias en investigación para el hallazgo de tratamientos antibióticos más eficientes.


Icono de Validado por la comunidad

Infographic superbugs

Infographic created by the SAFE team following the answers of the co-creation campaign published on May 8th through the Science Festival of the University of Barcelona, 2020. The infographic represents the 12 priority bacterial species in research for finding the most efficient antibiotic treatments.

La resistència als antibiòtics: apropant-nos a l’era post-antibiòtica

Reportatge generat i editat per l’equip SAFE (node Barcelona), sobre les Resistències Antimicrobianes i les espècies de bacteris superresistents que tenen més impacte en la salut global humana i animal.

En aquest reportatge plantegem la situació actual dels bacteris més resistents a tractaments antibiòtics (superbacteris), per poder contextualitzar l’impacte real d’aquesta problemàtica, i la possibilitat que ens dugui cap a una era post antibiòtica, on no disposarem de cap antibiòtic eficaç per combatre les infeccions bacterianes.

 

SAFE a la Nit de la Recerca Europea 2020

https://www.youtube.com/watch?v=iXGHEvf0RZc&t=19s

Aquest vídeo ha estat dissenyat per l’equip SAFE, per tal de divulgar la metodologia i eines emprades pel projecte SAFE, engegat el passat gener 2020.

Hi trobaràs dades i novetats en l’àmbit de la recerca, com els mètodes per a trobar nous tractaments antibiòtics i els mètodes per a observar el creixement antimicrobià.

What Do You Need to Know about the Antimicrobial Resistance / Tot el que et cal saber sobre la resistència antimicrobiana

http://https://vimeo.com/477484980/477484980

Aquest vídeo ha estat dissenyat per l’equip SAFE, responent als resultats de la campanya de co-creació digital que vam engegar el passat Maig 2020.

Hi trobaràs dades i novetats en l’àmbit de la recerca, la indústria alimentària, i el context actual en l’aparició de les resistències antimicrobianes i recerca de nous tractaments antibiòtics.

 

Tríptic STOP SUPERBACTERIS: Implica-t’hi!

Aquest tríptic ha estat dissenyat per l’equip SAFE, en col·laboració amb el Col·legi de Farmacèutics, responent als resultats de la campanya de co-creació digital que vam engegar el passat Maig 2020.

Hi trobaràs dades i consells per a poder ser, tu també, un agent contra l’aparició de les resistències antimicrobianes.

Descarrega’t el PDF adjunt! O troba’l a la teva farmàcia!

Infografia SAFE i les Resistències Antimicrobianes

Vols saber quin és el context actual en l’àmbit de les Resistències Antimicrobianes? I què és el concepte One Health o les alternatives que tenim per a frenar la devallada de tractaments antibiòtics eficients?

Descarrega’t el PDF adjunt!

Infografia Projecte SAFE

Vols saber qui hi ha darrera l’equip SAFE? I quines activitats hem desenvolupat per a promoure la sensibilització en el camp de les Resistències Antimicrobianes, a més de promoure la recerca de nous tractaments antibiòtics?

Et pots descarregar el PDF adjunt i conèixer la nostra iniciativa!

Símbol Resistències Antimicrobianes

Símbol generat per David Ljungberg, guanyador del concurs convocat pel projecte eureopeu EU JAMRAI, per a la sensibilització de la ciutadania en Resistències Antimicrobianes i consum d’antibiòtics.

Et pots descarregar el PDF adjunt i crear el teu propi símbol!

Més informació a EU JAMRAI.

Infogràfic superbacteris

Infogràfic creat per l’equip SAFE seguint els respostes de la campanya de co-creació publicada el passat 8 de maig a través de la Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona. L’infogràfic representa les 12 espècies bacterianes prioritàries en recerca per a la troballa de tractaments antibiòtics més eficients.

Infogràfics Causes Resistències Antimicrobianes

Infogràfic publicat per l’Organització Mundial de la Salut, en l’àmbit de Resistències Antimicrobianes i les seves causes.

Infogràfics Disseminació Resistències Antimicrobianes

Infogràfic publicat per l’Organització Mundial de la Salut, en l’àmbit de Resistències Antimicrobianes i la seva disseminació.

Video divulgatiu Resistències Antimicrobianes

Video animat en l’àmbit de Resistències Antimicrobianes, dissenyat i creat per la Donna Martínez, guanyadora del concurs SAFE i estudiant de la Facultat de Farmàcia.

Infografia interactiva Resistències Antimicrobianes

Infografia interactiva en l’àmbit de Resistències Antimicrobianes, dissenyat i creat per la Clara Hernández, guanyadora del concurs SAFE i estudiant de la Facultat de Farmàcia.

Pòdcast divulgatiu Resistències Antimicrobianes

Pòdcast divulgatiu en l’àmbit de Resistències Antimicrobianes, dissenyat i creat per la Cristina Moreno, guanyadora del concurs SAFE i estudiant de la Facultat de Farmàcia.

Tríptic divulgatiu Resistències Antimicrobianes

Tríptic divulgatiu en l’àmbit de Resistències Antimicrobianes, dissenyat i creat per Lucía Martínez, guanyadora del concurs SAFE i estudiant de la Facultat de Farmàcia.

Pòster científic Resistències Antimicrobianes II

Pòster científic en l’àmbit de Resistències Antimicrobianes, dissenyat i creat per el Eloy Lozano, guanyador del concurs SAFE i estudiant de la Facultat de Farmàcia.

Pòster científic Resistències Antimicrobianes

Pòster científic en l’àmbit de Resistències Antimicrobianes, dissenyat i creat per el Francesc Sotos, guanyador del concurs SAFE i estudiant de la Facultat de Farmàcia.

Illustraciencia – Ilustra microscopía – Curso online ilustración científica
SAFE pack educatiu

Revista educativa per als estudiants i professorat de primària, secundària i Batxillerat, en Resistències Antimicrobianes, dins el marc del projecte SAFE (Superbug Awareness For Education).

Idioma: català.